Aktuellt

lördag den 26:e maj kl 19:00 - 21:30 är det dags för vårens sista dans! Vi är på Tunet (inträde 60 kr). Som vanligt vid detta tillfälle samlas alla som kan och vill till en gemensam middag på restaurang Java, Svartbäcksgatan 68, på bekvämt gångavstånd från Torbjörnstorg. Vi bokar bord där från kl 17. Skicka ett epostmeddelande till ordföranden senast på torsdag om Ni skall räkna in dig i bokningen! 

I samband med vårens sista dans har vi också ett kort medlemsmöte med start ca kl 19:30.

Planerade danskvällar

  • Lördag 26:e maj  kl. 19:00 - 21:30 dans på Tunet (inträde 60 kr).
  • Lördag 1:a september  kl. 19:00 - 21:30 dans på Tunet (inträde 60 kr).
Generellt på USDK

Vid några tillfällen kommer vi eventuellt att ha 30-minuters minikurser - annonseras här länge fram i tiden - håll utkik!
Vi planerar även att ha temakvällar -  till exempel standard, swing eller latin.
Temakvällarna kommer att annonseras här senare.
Eftersom allt bygger på frivilliga och ideella insatser kan det bli nödvändigt att ställa in eller flytta tillfällen.
Ytterdörrarna stängs kl 20.00 på Tunet och kl 20.30 på Bergaskolan. På Tunet finns en ringklocka till vänster om dörren för sent anlända. Annars går det förstås bra att kontakta någon bekant via mobil. Uteskor är inte tillåtna på dansgolvet.

Var är vi? Vi dansar antingen i Bergaskolans gymnastiksal, Norbyv. 25, med ingång från Krongatan, inne på skolgården eller på Tunet , Torbjörnstorg, ingång bredvid ICA, Svartbäcksg. 86 eller i den nybyggda danslokalen i Tiundaskolan. Tunets lokal är renoverad bland annat med nytt golv så det är viktigare än någonsin att ingen har skor som kan skada golvet dvs inga uteskor och inga stilettklackar! På våra lördagsdanser bjuder arrangörerna på kaffe/te och kaka.